Jeg har skrevet et hav af forkellige tekstelementer, og nyder den kreative boble jeg kommer i, når jeg skriver.
Jeg skriver med målgruppens interesser for øje og i et sprog, de kan relatere til. Jeg brænder for kommunikation i øjenhøjde og A/B tester altid, for at lære mit publikum endnu bedre at kende.
Jeg har bl.a. skrevet:
- Landingpages
- Nyheder
- Artikler
- Nyhedsbreve
- Social Media post
- Kampagneoverskrifter
- og meget mere!
Se eksempler nedenfor
Teksforfatning af hjemmeside
Jeg har tekstforfattet en hel hjemmeside, planlagt menupunkterne og strukturen i menupunkterne – alt sammen i et kommercielt øjemed.
Struktur, tone of voice og menupunter tog udgangspunkt i interview af ansatte, søgeordsanalyse, analyse af målgruppen og virksomhedens USP’er og ESP’er.
Jeg gjorde den komplekse IT let forståeligt, hvor ekspertviden og troværdighed ikke kunne sættes spørgsmålstegn ved.
Virksomhedens “værktøjskasse” der fremviser ekspertviden ud fra et kommercielt synspunkt
Artikler
Et meningsfuldt år: 20 tons overskudsvarer fra Dagrofa Foodservices butikker doneret til socialt udsatte
Madspild fylder meget i CO2-regnskabet – og jeg har haft fornøjelsen af at fortælle en opløftende historie med passion og nysgerrighed for øje.
Nyhed på webshoppen: Danske, klimakærlige kikærter fra Grøn Fokus
Bælgfrugter og grønne proteiner er kommet for at blive i fødevarebranchen – og jeg har været med til at belyse en skelsættende dansk bedrift med kikærter.
Junkfood og DGFS i unikt samarbejde: Overskudsmad til hovedstadens gadefolk
Denne historie har rørt mig dybt, og ligger mit hjerte nært. Arbejdet bag artiklen indebar research, visit til JunkFoods køkken på Vesterbro og hovedstadens gadefolk. Hertil foregik interviewet til artiklen i de reelle omgivelser, hvorfor historien er skrevet lige fra hjertet – og med de følelser, den barske virkelighed bringer frem i en.
Danmark vinder sølv verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence
Det er vigtigt at fejre hinandens succeser og anderkende, når nogen gør det godt. I denne artiklen, har jeg belyst dansk kogekunst på et internationalt niveau.